Meidän talossa vallitsee hullunmylly, jonka vuoksi en ehdi mitään. Varsinkaan blogata. Ja syyn siihen arvaattekin, hän syntyi 11.3. ja mitat olivat 4560g ja 55cm! Reilu kuukausi on jo takana, ja elämä alkaa ehkä vähitellen saada jonkinlaista rytmiä, mutta sekavaa ja raskasta on edelleen.

Edes kuvia en ole jaksanut/ehtinyt ladata koneelle, joten vielä ette näe kuka tämän sekasotkun oikein toi tullessaan :) Tosin siihen on osallisena myös uhmaikäinen ja mustasukkainen 2,5-vuotias sekä iskä, joka on vappuun saakka joka päivä yötä päivää töissä. Lisäksi tämä pienimmäinen on sangen kovaääninen ja vahvistelee äänijänteitään aamuisin, päivisin, iltaisin ja öisin.

Kuitenkaan en vaihtaisi mitään pois eikä harmita yhtään. Elämä otetaan vastaan sellaisena kuin se tulee. Päivä kerrallaan mennään ja tänään on tällainen parempi päivä, kun on ehtinyt jopa tietokoneen avata :) Jonain toisenä yhtä hyvänä päivänä käyn laittamassa tänne kuviakin tulokkaasta, mutta se hetki ei ole nyt, sillä vaunuista kuuluu parkua....

*muoks*

Koska kaveri ei herännytkään ja isoveli halusi kattoa koneelta kuvia, niin tässä ne sitten on molemmat:

1271412944_img-d41d8cd98f00b204e9800998e