Mitapa sita muuta lomalla tehdaan ku Vuodatetaan... :) No, ei vainenkaan, on taalla tekemista, mutta ajattelin, ettei tarvi erikseen lahetella viesteja kun laitan tanne pikakuulumiset.

Lento vieteriaijan kans oli aika tuskainen, varsinki ku isin syli ei kelvannu taas ollenkaan. Paastiin ilmaan puoli tuntia myohassa ja yhteensa istuttiin koneessa yli viis tuntia. Ei ole ikava Thaimaahan, sen myonsi jo Anttikin :)

Perilla hotellissa oli odottamassa kopea respakkomies, joka moitti meidat ekana siita, etta tullaan niin myohaan. Myoskaan luvattua dinneria ei ollut odottamassa, saati vauvansankya. Lisaksi meidan huoneessa oli kaks erillista sankya parisangyn sijaan. Olis pitany kuulemma erikseen tilata doublebed, on se nyt kumma kun kaks king-sizea ei kelpaa. Poika kopsahti sitten yolla nukkuessaa lattialle ja paatin, etta taa on viiminen yo tassa huoneessa. Oli me ilmoitettu huonetta varatessa, etta tullaan myohaan ja meilla on pieni poika. Ja kun mulle soitettiin varausvahvistus, niin silloin erikseen tarjottiin huoneeseen kylmaa dinneria, kun ravintola on kiinni jo kun tullaan. Kaikki nama tiedot olivat siis kadonneet jonnekin.

Tanaan saatiin muuttaa toiseen huoneeseen ja palvelun taso on muutenki aika paljon parempaa ku eilen illalla. Nyt meilla on iso huone 8. kerroksessa, eika baarin melu enaa kuulu huoneeseen niinku viime yona. Tassa uudessa huoneessa on myos kyplyamme, josta Paavo on luonnollisesti aika innoissaan. Aamusta kaveltiin rantakatua toiseen paahan kylaa ja sitten mentiin uimaan. Iltapaivalla ajeltiin bussilla ylemmas kaupunkiin ja kaveltiin takas. Yhteensa mittarissa tanaan kavelya varmaan kymmenen kilsaa.

Nyt odotellaan illalliselle menoa ja sitten pieni meneekin jo nukkumaan. Aiti ja isi varmaan istuu parvekkeelle ihailemaan Valimeren kuohuja :) Aika kivaa!! Ehka ehdin kertoa muitakin kuulumisia joku paiva, mutta nyt tiedatte, etta perilla ollaan, ja hengissa :D