Paavo nimittäin täyttää tänään kaksi vuotta! Ja ne vuodet on minun elämän pisimmät ja samalla lyhimmät! Tuntuu kuin siitä olis vain silmänräpäys kun poika näki päivänvalon, mutta silti aika ennen sitä raskautta tuntuu TODELLA kaukaiselta. Kaikki on muuttunut niin täysin! Ja se kyllä tuntuu hirmuisen mukavalta Nauru Elämä ennen lasta ja perhettä oli todellakin elämisen arvoista, mutta siitä voi todeta, että "aika aikaa kutakin". En enää kaipaile siihen elämään. Ehkä enemmän kaipailen siihen, kun lapset jo lähtee kotoa ja on taas itelle käytössä kaikki maailman aika...NauruKieli ulkona Eihän siihen enää mene ku joku vajaa parikymmentä vuotta, heh!

Viikonloppuna meillä sitten juhlittiin, oikein kahtena päivänä, kun kauempaa tulevat mummot ja muut ei kaikki päässeet samana päivänä. Aamulla heti aamupalalla sai avata ensimmäisen paketin. Ja se oli todella ensimmäinen paketti, jonka Paavo avas ite. Viime vuonna synttäreillä tai jouluna ei vielä paketeista piitattu. Tänä vuonna touhu näytti tältä.

1255371252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketti aukesi ihan oikeasti. Sieltä löytyi Daim-rakeita, sukkia ja pienoismönkijä, kiitos hoitotäti-Leenalle! Suklaarakeitten kans Paavo sitten siirtyi sohvalle katsomaan lauantaiaamun lastenohjelmia. Kerrankin annoin luvan herkutella sohvalla. Ja sitten sohvatyynyt kyllä olikin sen näköset. Ei ole vaarallista onneksi!

Kynttilöiden puhaltaminenki onnistu ihan ilman apua. Vuosi sitten sekin vain ihmetytti, että mitä kaikki puhisee ja puhkuu ympärillä. Nyt niitä kynttilöitä sitten osataan puhaltaa niin reippaasti, että kun yritin tänään illalla laittaa muutaman tuikun palamaan, niin Paavo kävi puhkumassa kaikki sammuksiin Nauru

1255371321_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on vaari kaverina, mutta kuten todettu, apua ei tarvittu.

1255371387_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakku on Helin käsialaa, kuten aina. En mie ala ite väsäämään, ku toisella on taito ja välineet. Vähän pääsi teksti yön aikana valahtamaan, mutta ei vaikuttanu makuun millään tavalla, herkullista oli! Paavo halus heti nuo nallet tuosta päältä, eikä antanu millään periksi. Työnsi vaan kakkulautastansa pois ja vaati saada nallet itelleen. Niinpä totesin, että hänen kakkunsahan se on ja annoin nallet jyrsittäväksi. Kyllä se päivän aikana sai niistä puolet nakerrettua Nauru Vieraita kävi lauantaina pitkin päivää alkaen yhdeltä ja viimeset lähti kahdeksalta. Aika pitkä päivä, mutta mukava, kun ehdittiin kaikkien kans rupatellakin rauhassa. Vieraina oli muuten taas vain poikalapsia, eikä yhtään tyttöä!! Vaikka kyllä meillä täällä tyttölapsiakin kasvaa! Ne ei vaan tule meille koskaan, kai. No, jospa meille keväällä syntyy prinsessa ja sitten alkaa myös tyttäriä vilistää nurkissa... Ei vain, en ole tosissani, että tähän olis joku syrjimissyy, tai syy yleensäkään. Ollaan vaan ennenki sitä naurettu, että lapsia saattaa olla kymmenenki paikalla ja kaikki on poikia!

Eilen sitten vielä kävi muutamat vieraat ja siinä se sunnuntaikin sitten kului. Tänään oli sitten taas hoitopäivä ja sinnekin vietiin kakkua ala Heli.

1255371436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oli ollu tämäki niin hyvää, että kaikki neljä pientä herkkusuuta oli ottanut toisetkin palaset. Ja Paavo kertoi vielä illalla isillekin, että hoidossakin oli kakkua!! Isiä myös vaadittiin luistelemaan tänäänkin, kun eilenkin illalla käytiin kokeilemassa uusia, lahjaksi saatuja luistimia. Ikävä kyllä isi kotiutui niin myöhään työhommista, ettei tänään ehditty. Jospa huomenna sitten.

Meillä oli siis ihana, mutta myös aika raskas viikonloppu. Tänään oli varsinainen syntymäpäivä ja ihana kummitäti Helsingistä soitti, että siellä sataa lunta. Aivan kuten tasan päivälleen kaksi vuotta sitten. Hassua. Tasan kaksi vuotta sitten tosin meillä oli vielä ollu lumi maassa niinku nyt. Eikä melkein kakskymmentä astetta pakkasta niinku viime yönä, ja ilmeisesti tänä yönäkin. Meillä on siis aivan täysi talvi ja se on myös todella mukavaa!!

Näin oon sitten viettäny reilun tunnin tässä koneella. Suonet siis anteeksi, etten jaksa oikolukea ja korjata virheitä. Yritä saada jotain tolkkua kuitenki, jooko?