No niin alkoi meidän Paavon hoitoura tänään! Mie olin ite enemmän kauhuissani ku lapsi, kuten se kai yleensäki menee, että äitejä jännittää ja itkettää. Kurjaa oli, ku aamulla piti herätä kellon soittoon tavallisen loikoilun sijaan. Ja minusta tuntu ikävältä muutenki rikkoa pitkien, rauhallisten aamujen rutiinia. No, joka tapauksessa, puettiin vaatteet päälle ja harjattiin hampaat ja niin sitten mentiin. Juttelin jo kotona ja vielä automatkalla pojalle, että "jäät sitten sinne hoitotätin luo leikkimään ja äiti hakee, kun olette syöneet". Kaveri katteli minua vähän epäluulosena ja mietin, että saa nähdä miten tässä käy.

Ja kun päästiin hoitopaikan pihaan niin poika loikkas autosta ulos ja kipitti reippaasti ovelle. Vähän piteli minua kädestä kiinni ja mutristi alahuulta, ku tuli aika sanoa heipat, mutta ei ees itkeny oikeasti!! Olipa mukava lähteä töihin, ku kaveri vaikutti niin tyytyväiseltä! Tämän viikon kokeillaan ensin vain puolikasta päivää ja kun ennen päiväunia menin hakemaan kotiin, niin vastassa oli näin iloinen ja nauravainen poika

1251716687_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei siis minkäänlaista huolta tai murhetta ollut. Tyytyväisenä se halas hoitajaa lähtiessään ja aiko mennä huomenna uudestaan! Hip hei! Saattaahan tässä toki takapakkia tulla ja päiviä, kun hoitoon meno ei olekaan niin kivaa. Mutta se viimevuotinen hoitopaikkakokeilu oli kyllä ihan jotain muuta ku tämä. Kyllä vuosi teki todellakin paljon, ja olen niin tyytyväinen, ku pystyin pitämään pojan kotona pidempään. Kaikillahan siihen ei ole mahdollisuutta.

Sitten vielä asiaa tuosta lakista. Joka on siis mössykkälippis SK:n kesänumerosta. Useammassaki blogissa tätä on toteutettu. Mie sain tehtyä tämän vasta nyt ja väri on ehkä vähän kesäinen, mutta eipä se haittaa. Koko on ohjeen keskimmäinen eli 4-6-vuotiaalle ja sen huomaa, sillä onhan tämä vielä tosi reilunkokoinen. Menee vielä ens kesänä ja ehkä seuraavanakin. Mutta sopii hyvin myös nyt syksyllä, kun kokonsa vuoksi peittää korvat hyvin ja alle mahtuu vaikka kypärälakki, jos tarvii. Lanka on Novitan Samosta. Reunaan virkkasin useamman kierroksen kuin ohjeessa ja lippakin tuli tehtyä vähän sinne päin. Hyvä se on, jätkä tykkää ja suostuu pitämään päässään, se on tärkeintä!