Sain kameran akut ladattua ja uusia kuvia olis tässä... Kassista on siis jo eilen lisätty kuva punainen puoli ulospäin ja liinasta kannettava kyydillä.

Eilen valmistuneen kääntökassin vihreä puoli.

Kassin malli on tällainen, että saa pienemmäksi, jos ei ole paljon tavaraa kyydillä ja isommaksi, jos terve vaatii. Ihan hauska, ehkä.

Jäi tuollainen suikale kangasta ja olin heittämässä roskiin, mutta sitten se muotoutuiki rusetiksi. Ihan vaan kapealla siksakilla reunustin, olis siitä voinu kauniimmanki tehdä, mutta välttää omassa käytössä.

Ja tässä vielä näkyy tuo kääntömahdollisuus. En ole vielä osannu päättää kumpi puoli on kivempi, ehkä kääntelen mielen mukaan eri päivinä. Olen kuitenki tosi onnellinen tuosta kukkakankaan uusiokäytöstä, se oli tämän kassin pääasia mulle.

Sitten vielä pari kuvaa tästä neliöstä. Tästä tuli ehkä vähän korkea malli, kun tein tuosta neliöstä 45*65cm kokoisen. Neliöpala jatkuu siis tuonne vyötäröhihnan sisälle ihan alareunaan saakka. Pienelle vauvalle ei varmaan voi olla noin korkea, mutta meillä toimii tällaisenakin.

Mietin pääni puhki oikeaa/helpointa tapaa kiinnittää nuo olkahihnat. Lopulta käänsin neliökappaleiden saumavarat sisään ja istutin hihnat väliin ja ompelin kiinni. Olisko siinä ollu mahdollista ommella kokonaan nurjalta ja kääntää sitten??? En keksiny, miten se ois onnistunu, tai kyllä mulla ajatus siitä on, mutta en tiiä oisko se toimiva, kun ei tullu mieleen siinä kohtaa ku piti hihnat kiinnittää. Siinä ne kuitenki on paikoillaan ja laitoin päihin tuollasen reppuhihnamaisen neliötikkauksen. Ajatus oli tikkailla enemmänkin ja myös nuo hihnojen pehmusteet, mutta totta puhuakseni tuli kiire saada valmista ja tässä on tulos. Saatan korjailla myöhemmin tai sitten vasta seuraavassa versiossa teen toisin.

Tänään en sitten todellakaan ole ehtiny ommella mitään, ku on pitäny väsätä tätä plokia niin raivolla Hymy Enkä ois kyllä tosiasiassa ehtiny muutenkaan ompelemaan ku Paavon päiväunien aikana mulla oli täällä yks kaveri kylässä ja pojan ollessa hereillä on turha kuvitella ompelevansa mitään. Jospa huomenna, tai joskus, taas ehtii.