Mukava päivä on tullut iltaansa, vieraat lähteneet ja muu perhe nukkuu. Tortillat maistuivat, melkein turhankin hyvin, mutta jälkkärijääteölle ja kermavaahdolle riitti silti tilaa. Onnistunut päivä! Olin aikonut postata nämä jo päivällä yhtä aikaa noiden vappukuulumisten kans, mutta tuli kauppaan lähtö ja muuta ohjelmaa, joten tässä sitten tulee.

1241350377_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ens perjantaina on myyjäiset seurakuntakodilla ja ajattelin, että jos ehdin vähän jotain ommella, niin voisin mennä sinne myymään. Joten tässä sinne sitten mekkoloisia. Kankaat on kaikki omaa varastoa ja näyttävät valmiina vaatteena niin paljon kivemmalta kuin vain pakalla. Näissä mekoissa on ihan peruskaava, jonka ite piirtelin. Kaulus ja kädentiet huoliteltu alavaralla ja helma yksinkerroin käännetty. Ihan yksinkertainen malli ja silti minusta oikeinki sievä. Olalla jälleen nepparit.

1241350313_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä punainen päivänkakkara on näistä ehdoton oma suosikki. Ajattelin, että näistä vois hurauttaa myös pari aikuisten kokoista essua, kyllä tämä kuosi äitillekin sopii, eikö? Tässä kuvassa näkyy alavarassa myös tuo pikkukukallinen kuosi paremmin, eikä sekään huono ole. Kaikista näistä tulee mieleen mummola Hymy 

Mielessä olis taas lukuisia eri ideoita sinne myyjäisiin ja kanttiiniinkin, mutta aika kun on edelleen rajallista. Onneksi tuo perheemme iskä on nyt kotona, saatan ehtiä kuitenkin toteuttaa edes tyydyttävän määrän ideoistani, jotta viitsin oikeasti mennä myyjäisiin. Toki joulumyyjäisiin ompelin isot läjät tumppuja ja lakkeja jne. ja sitten asiakkaina oli niin vanhoja mummoja, ettei niiden lapsenlapsenlapsetkaan olleen enää vauvaikäisiä. Että voi olla, ettei näille mekoille löydy menekkiä. No, sitten myyn ne verkkokaupan kautta. Tai järjestän lastenvaatekutsut, joilla myyn omia tuotteitani Nauru Olishan se hauska idea sekin, onhan niitä vaikka mitä miiändaita ja Puolukka&Mustikkaa, niin saishan sitä omiaankin myydä.

Tosin mulla on jo jälleen muitakin tilauksia olemassa. Suloisin tilaaja oli siskonpoikani, joka soitti eilen. Kun vastasin puhelimeen luullen, että siellä on rakas siskoni, sieltä kuuluikin vain kohinaa ja hiljaisuutta. Luulin jo, että se oli joku taskupuhelu, mutta sitten sieltä kuuluikin pikku-Villen ääni "mulle pitäis tehdä samanlainen takki kuin Vertillä". Ostin toiselle siskonpojalle retrotakin viikko sitten Hulinoilta, ja nyt siis toinen haluaa samanlaisen. Poikaparka on viikon ihmetellyt, että "missä minun tuollainen takki on??". Lupasin tehdä tietysti, hölmö, että meninkin ostamaan vain toiselle!!!  Onneksi sisko on säästänyt yhtä aivan ihanaa vanhaa lastenkangasta "johonki", tehdään takki nyt sitten siitä.

Että tälläisia suunnitelmia tänä iltana. Jälleen nukutin poikaa tunnin, joten aikankaan tänä iltana ei enää riitä panoksia ompeluhommiin. Istun hetken tässä sohvalla nuokkumassa ja painelen sitten nukkumaan. Huomenna aamulla menen reikihoitoon, jonka totesin olevan "riittävän huuhaata hoitamaan minua" NauruKieli ulkona Palaan siis varmasti huomenna ainaki kertomaan siitä. Siihen asti HEIPPA!