Niin se koitti vappu tänäkin keväänä, vaikka välillä tuntui, ettei sitä tänä vuonna tule lainkaan. Tänään minun sesonkileskeyteni päättyy!!! Meillä on siis Juhlapäivä, kun pitkä työrupeama on takana ja loma edessä. Ihanaa!!

Kyllä me Paavon kanssa sitä Vappuakin juhlittiin. Meille tuli naapuripitäjästä minun vanha ystävä lapsineen, joiden kans käytiin ihastelemassa vappukulkuetta ja aurinkoista, lähes kesäisen lämmintä ilmaa. Ystäväni kanssa naurettiin, että onpas niin ihanaa, kun saa viettää vappupäivää lasten kanssa ilman särkyjä tai muita "normaaleja" vappuoireita eikä tarvi olla terassilla riekkumassa. Sitäkin me joskus vuosia sitten harrastettiin. Todettiin yksissä tuumin, että elämä on kulkenut juuri siihen suuntaan kuin pitääkin ja toivottiinkin, jo silloin kymmenen vuotta sitten. Käytiin hampurilaisilla ja ostettiin ilmapallot, voiko Vappua paremmin viettää?? Cool 

Eilenkin aurinko hellitteli meitä arktisen seudun asukkaita ja me suunnattiin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle puistoon leikkimään. Pyörällä mentiin, mikä sekin on ilon aihe itsessään. Puistoon tuli myös kolme muuta äitiä ja poikaa, ja iltapäivä vilahti ihan siivillä. Tajusin vasta, kun kotiuduttiin puoli seitsemältä, että olisi kai pitänyt syödäkin jo aikaa sitten. Mutta ei Paavokaan muistanut edes kiukutella nälkäänsä, kun oli niin mukavaa ja touhukasta.

Tänään on sitten satanutkin vähän, vaikka lämmintä on ja aurinko paistelee välillä. Mutta eilen mielessä siintänyt piknikki puistossa saa jäädä toiseen päivään. Sen sijaan meille tulee ystäviä kylään syömään. Ajateltiin herkutella tortilloilla ja ehkäpä vaikka jäätelöllä. Vaikka grillaustakin suunniteltiin, mutta liian kova homma on siistiä grilli ja piha yhtäkkiä, joten päätettiin vielä pysyä sisällä. Mukava päivä on siis tästäkin tulossa!!!