Kuten olette huomanneet, mulla on täällä ollut viime päivinä hiljaisempaa. Matkasta palautuminen on kestänyt jonkin aikaa ja elämässä on tapahtunu jonkinlaista muutosta, tai kasvua, enkä ole ehtinyt bloggailemaan. Nytkin tulin vain kertomaan, että olen kuitenki edelleen hengissä Hymy 

Enkä mie nyt ihan tekemättömänäkään ole ollut. Viikolla valmistu yks neule, jonka unohdin kuvata ennen ku se meni eräälle tämän päivän morsiammelle hääpukua kaunistamaan. Toivottavasti saan tuoreesta rouvasta kuvan ja luvan lisätä sen tänne Nauru Ja tänään sain valmiiksi kaks julmetun kokoista joustofroteelakanaa. Oli muuten kovempi homma kuin olin ajatellu. Ei mitenkään haastava sinällään, mutta kun yrittää pyörittää sellaista 180*270cm kokoista kappaletta sylissään niin välillä se tuntuu lähes toivottomalta. Lisäksi tein tänään takin siskonpojalle, joka ite soitti, että takki pitäis saada :) Me lähdetään Paavon kans huomenna mummolaan ja samalla käydään serkkulassa, joten pakko oli saada valmista aikaan. Kuvia en jaksanu vielä ottaa, lisään ne toisena päivänä. Tulos oli muuten hyvä, mutta hutiloin vuoren kans niin, että se vetskarihalkiosta vähän vetää. Mutta päätin, ettei se haittaa käyttöä.

Olis mulla kai jotain juttujaki mielessä, mutta koska kello on jo yksi yöllä, niin taidan toivottaa vain hyvät yöt. Kerron ne jutut sitten jonain tulevana päivänä. Kiva ku kävit!