Sain tänään aikaan vaikka mitä, tai no, neliöliinan, kangaskassin ja kahvipussikassin, jonka olin alottanut jo pari päivää sitten. Olin aikonut lisätä tänne muitakin kuvia tänään, mutta kello on jo aivan liikaa. Joten palaan asiaan huomenna, tai myöhemmin. Alla kuitenki nyt kuvat näistä tän päivän jutuista. Niistäkin varmaan laitan parempiaki kuvia, loppu nimittäin just akku kamerasta ja jäi kuvaaminen hiukan vaiheeseen :)

Tässä meidän ihka ensimmäinen neliöliina. Sidonta meni kai vähän metsään, mutta reppulainen oli oikein tyytyväinen, se on pääasia :) Pitää varmaan vähän parannella ja muokkailla mallia, mutta varmasti tulee käyttöön tämäkin. Lisään tästä kuvia sellaisenaan, ilman että on päälle puettuna.

No sitten kahvipussikassi. Näitä pusseja on kerätty KAUAN ja nyt viimein sain ees yhen kassin ommeltua. Vaan olipa se sellasta tuherrusta, että en tiiä millon huvittaa seuraavaa tehdä. Todennäköisesti yritän parantaa mallia ja jotenki helpottaa sitä ompeluvaihetta. Tämä on yks harvoja töitä, joka ei kestä kovin läheistä tutkimista. Yleensä oon niin tarkka saumasyynäri, että kaikki pitää olla kunnolla tehty. Ja nyt joutu tyytymään tähän, plaah!

Tästä kassista oli myös ajatus ottaa useampi kuva, mutta ku se kamera meni lakkoon. Tämä kuva on ehkä huonoin mahdollinen Kieli ulkona Kassi on kakspuolinen, kuvaushetkellä sisäpuolena oleva kangas on ruohonvihreä (vähän pilkistääkin tuosta suulta) ja myös sillä puolella on tasku. Tuo tasku- ja hihnakangas on "perintöä" mummolasta. Löysin mummon kaapeista vanhoja tyynyliinoja, jotka päätin käyttää johonki. Ja tässä nyt ensimmäinen tuotos. Tyynyliinoja oli useampi, joten samaa kuosia tullaan varmasti näkemään myöhemminki.

Tässä kaikki tältä erää. Nyt koisottelemaan, että jaksaa taas aamulla hypätä pystyyn!