Mie en oo ehtiny pitkään aikaan kirjottaa mitään, ja tästäki tulee aika pikainen juttu. Kaikenlaista touhua on ollu sitten viime näkemän ja kovasti on ollu tarkotus postata kuvien kera esim. meidän tyttöjen viikonloppua Leville. Käytiin oikein Kätkän päälle kiipeämässä ja nauttimassa puhtaasta luonnosta ja rauhasta. Ja illalla saunottiin ja hemmoteltiin itteämme oikein pitkön kaavan mukaan. Mutta neki kuvat on edelleen kamerassa, enkä just nyt ehi niitä siirtämään, ku se on niin aikaa vievää puuhaa.

Tällä viikolla ajeltiin Kuusamoon sukulaisiin alkuviikosta ja palattiin kotiin vasta perjantaina. Kuten viime vuonnaki myös tällä reissulla säät suosi meitä ja saatiin olla ulkona lasten kans. Sielläki oli kasvanu pihalle uus suomalaisten kansallishökötys, eli trampoliini, joten lasten riemu oli taattu. Me aikuiset nautittiin salaattia, grillattua kanaa ja makkaraa, nokipannukahvia, muurinpohjalettuja yms. yms. Oli oikein ihanaa ja rentouttavaa. Rukajärven golfkentällä kiersin myös elämäni ensimmäisen täyden golfkierroksen. Ei jää viimeiseksi. Se on kuulkaa meditatiivista puuhaa, keskittyä vain siihen, että osuuko palloon, ja mihin kohtaan ja minne se sitten lentää. Ei voi pohtia samalla huomista ruokalistaa tai irronneen napin ompelemista. Mutta ei minusta mitään kilpapelaajaa tule, en mie silti niin kovasti ole rakastunu ko. puuhaan.

Mutta. Se tärkein uutinen. Varasin juuri hetki sitten lennot Helsinkiin, vain itelleni!! Lähden huomenna ja palaan vasta perjantaina!! Voitteko kuvitella!!? Paavo jää isin kans kotiin ja äiti lähtee lomalle. Aivan huippua! Toki nyt jo pelottaa, että kuinka se tulee ikävä. Mutta siksihän sitä reissuun pitää lähteä, että on sitten taas kiva olla kotona. Syksy ja sesongit lähestyy taas uhkaavasti ja mulla alkaa olla viimeset hetket ottaa "omaa aikaa". Joten tässä sitä nyt mulle tulee! :D Päätin asian siis tänä aamuna ja huomenna mennään.

Toisin sanoen, nauttikaa viimeisistä heinäkuun päivistä. Tapaamme elokuussa seuraavan kerran Nauru