uus+haaste.jpg

Kiitos Riikalle tästä tunnustuksesta! Mie kyllä tykkäsin, että tämä on aika hauska Nauru
Säännöt
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti
Ensimmäisenä minun aistilistalla on kyllä kuudes aisti eli intuitio. Ilman sitä olisin menny mettään elämässäni tuhat kertaa. Ja olen mennytki kun en ole kuunnellu vaiston ääntä. Jotenkin sitä vain aina tietää, mitä pitää tehdä ja minne mennä. Se on hassu juttu, ja korvaamaton.
Toiseksi listaan...hmm... varmaan näköaistin. Näissä hommissa mitä tekee, ei juurikaan sais onnistumisen kokemuksia, jos ei näkis, mitä sai aikaan. Eikä kyllä sais aikaan mitään, jos ei näkis. Aika tärkeä on siis tuo silmien aisti.
Kolmantena tulee tunto, aikalailla samoista syistä kuin edellä näkö. Miltä tuntuu käteen kangas tai lanka, puristaako/kiristääkö, pistääkö neula sormeen. Erityisesti käsien ja sormien tuntoaisti on hirmuisen tärkeä mulle. Kaupoissaki ku kiertelen, niin kaikkea pitää aina hypistellä, vaikkei edes aikois ostaa. Siten saa jotenki paremman tuntuman.
Neljän aistini on tasapaino, jota ilman ois myös aika surkeaa. Sillon ku tasapaino heittää, on tosi paha olo. Ihan sama onko se fyysinen vai henkinen tasapaino!
Ja viimeseks pistän samaan nippuun sitten hajun ja maun. Ei näillä kiloilla ehkä haittais, vaikka nuo aistit hetkeksi vaikenis. Niiden houkutuksia kun on niin kamalan vaikea vastustaa Kieli ulkona
Siinäpä se! Näitä on kiva tehdä tälleen harvakseltaan.
Sitten pitäis vielä jakaa tätä eteenpäin... Jospa ainaki Minnalle, ja sitten toiselleki, ja Helille tietty, ja vaikka Mialle jajaja... en keksi nyt kyllä viidettä, ku tää on aika monella jo ollutkin. Nämä neljä nyt tehkööt sitten omiin blogeihinsa.