Mie se innostuin nyt kirjottamaan koko kuluneen kuukauden eestä, ku eilen huomasin, että oli ollu melkein kuukauden tauko. Mutta onhan mulla toki "asiaakin". Nimittäin nyt mullakin on tämä

1255458060_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen hain matkahuollosta, käyttiksen olen lukenut, mutta koeompelut on vielä suorittamatta. Luettuani muiden kokemuksia, totesin, että on viisainta ensin räpöstää tällä jotain omia juttuja ja sitten vasta yrittää hyödyntää tilaustöissä. Vaikuttaa aivan hyvältä masiinalta. Tosin sen nauhankääntäjän käyttöä en ymmärrä yhtään, kun siinä ei tullu mitään ohjetta mukana!!! Saattaapi jäädä pölyttymään... Mie tilasin kans Jovilco Oy:stä niin kuin ainakin Miku ja varmaan moni muukin. Hinta oli todella edullinen 399€, mutta esim. rahtimaksua (25€) mulle ei kerrottu ennen kuin menin konetta hakemaan. Lisäksi toimitusaika oli todella pitkä, reilusti pidempi kun maksuvaiheessa luvattiin. En siis voi ihan niin paljon kehua kuin Miku, mutta kone on nyt mulla ja se on pääasia. Kertoilen myöhemmin sitten käyttökokemuksia.

Sitten toinen kiva juttu, josta on aikaa jo jokusen verran, mutta en ole vielä postannut. Satuin nimittäin olemaan Lallan blogin 8000. kävijä ja siitä hyvästä posti toi mulle yllätyspaketin:

1255458011_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä tuli hyvä mieli! Täytyy kyllä laittaa omaanki blogiin samanmoinen ylläriarvonta vaikka sitten ku 10 000 lähestyy. On tämä bloggailu kyllä niin mukavaa, vaikka siihen ei aina aikaa tunnu riittävänkään.

Nyt sanon hyvää yötä ja asettelen itteni sohvan nurkkaan kutimien kans ja alan ootella illan sosiaalipornopläjäystä, eli Big Brotheria (johon tunnustan olleenki koukussa ensimmäisestä kaudesta lähtien). Että Heippa sitten vaan Nauru