Viikko sitten syntyi mieheni hyvälle ystävälle esikoispoika, jolle värkkäilin iltapuhteina vauvalahjaksi tällaiset:

1247421061_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247421112_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Myssy on norjalainen vauvanmyssy nimeltään, ohjeen löysin googlaamalla. Tosin ohjeessa lanka oli jotain ohutta puikoille 2,5 ja tämä on tehty Novitan Samoksesta puikoilla 4,5, joten silmukkamääriä piti muuttaa reilusti. Tässä välisilmukoita kavennusten ja lisäysten välissä on 7. Tämä on mun ensimmäinen norjalainen, mutta tykkään mallista kovasti ja puikoilla onkin jo Paavolle tulossa oma. Mietin, että pitäiskö tuohon laittaa ne nyörit, että saa leuan alle kiinni, mutta en laittanu ainakaan vielä.

Tossut on sitten ihan omalla ohjeella. Yleensä teen näitä Woolista ja silmukkamäärää piti vähentää reilusti. Ensimmäinen tossu olis ollu sopivampi Paavolle kuin vastasyntyneelle, joten se meni purkuun. Lopulta niistä tuli kuitenki vauvan kokoiset. Myös normaali pitsikuvio meni silmukkamuutosten vuoksi vaihtoon ja tilalle tuli tuollainen pikkupalmikko. Olis ne voineet hienommatki olla, mutta varmasti myös rumemmat. Ihan olen tyytyväinen kuitenki.

Mulle on iskenyt jostain kesäflunssa, jota oon yrittäny helpottaa tiikeribalsamilla ja teenjuonnilla. Eivät tunnu auttavan, joten passitin pojat nukkumaan (eli Antin nukuttamaan Paavoa) ja menen ite saunaan makaamaan ja laitan löylyveteen reilusti eukalyptystä. Eikös sen pitäis auttaa mihin tahansa vaivaan. Eilen jo yritin, mutta Paavon kans saunominen on niin hätäistä, ettei siinä ehdi kyllä kissaa sanoa, ku pitää jo lähteä pois. Joten nyt pääsen löylyyn ajan kans. Palataan taas!

P.S. Marika ja Ville, olipa ihanaa kun kävitte!! Tulkaa pian uudestaan!