... nimittain pikku-ihmisemme on jostain keksinyt alkaa karjua suoraa kurkkua illallisella!!! Tanaan jo kolmatta kertaa perakkain illallinen jai kesken kun poytaamme rantautui ihanan poikasen sijaan joku leijonan ja molyapinan risteytys! Se ei siis itke, vaan karjuu. Niin lujaa ku puolitoista vuotiaan kitusista lahtee!!!!! Tana iltana tarjolla olisi ollut pursuavia kermamunkkeja jalkiruuaksi, joten arvatkaa kuinka paljon harmitti lahtea kesken pois. Mutta ei siina myoskaan pysty syomaan, kun ei kuule edes omia ajatuksiaan saati toisen ihmisen puhetta. Ja lisaksi lahimmat kymmenen poytaa tuijottaa meita herkeamatta. No joo. Vein sitten pojan nukkumaan isin kans ja lahdin nettiin. Tarkoitus olis tehda Finnairshopin tilaus paluulennolle.

Muilta osin loma jatkuu mukavasti. Ollaan ajeltu pitkin Aurinkorannikkoa busseilla, kayty kaiken maailman markkinoilla ja kujilla :) Lauantaina tormattiin, yllatys yllatys, oman kylan ihmisiin, joiden kans vietetiin sitten koko paiva kauppakeskuksissa ihmetellen. Juuri enempaa shoppailua en tahan lomaan edes kaipaa, oli sen verran raskas ja pitka paiva. Tosin tanaan meidan isi meni golfaamaan ja me Paavon kans Torremolinokseen bussilla ihmettelemaan. Sielta tuli taas ostettua uus mekkoholttana ja vahan muutakin. Ylihuomenna saan viettaa merkkipaivaani paikallisessa huvipuistossa, vaikka luulen kylla, etta minusta on tullu niin vanha, etten halua muuhun ku possujunaan. Kaukana on ne ajat, ku hankittiin Lintsin Timanttikortit koko kesaksi ja pyorittiin TopSpinnissa aamusta iltaan. Oi niita aikoja, onneksi ne ei enaa palaa. Vai mita Minna :D "Hypataan ulos tasta bussista heti ku nahdaan ratikkakiskot" Kieli ulkonaNauruNauru Mutta siis, mennaan ainaki nauttimaan huvipuiston tunnelmasta, ja syodaan ehka hattaraa. Jonain paivana ehka vuokrataan auto ja ajellaan Marbellaan kattomaan rikkaiden eloa. Siella on kuulemma kerrostalon kokoisia huvipursia ja kolmen tuhannen euron bikineita. Mie haluan nahda ne! Ja sen, kuka maksaa bikineista kolme tonnia. Ne pitaa olla jo hienot!

Espanjalainen, tai ainakin Costa del Solin, palveluasenne on samanlainen ku Levilla kaks paivaa ennen vappua. Eli hyvin nuiva ja nyrea. Illallisella juomia tilatessa pitaa muistaa tilata myos lasit, silla se ei ole mitenkaan itsestaan selvaa, etta laseja tulee yhta paljon kuin juomia. Eka iltana tilattiin pullo punaviinia, pullo vetta ja 2 pulloa pepsia. Poydassa oli kaksi lasia. Kylla siina entinen tarjoilija vahan mietti, etta mihin sita oikein on tultu. Ja samanmoisena palvelu on jatkunut. Asiat kylla hoidetaan, mutta mitaan ylimaarasta (kuten vaikka hymya) ei tipu. Mutta ei se meidan lomaa pilaa, oman elamansahan ne silla ennemmin pilaa. Meidan lomaa aurinko hellii ja koko perheen yhdessaolo on balsamia kevaan aikana verille hiertyneelle sielulle. Joten tama on parasta, mita voin tahan hetkeen kuvitella. Ei enaa kiukuta se kermamunkkikaan niin paljon.

Joten, kiukun lievennyttya lahden katsomaan joko karjuja-Paavo nukkuu. Kerronpa viela senkin, etta paatimme, ettemme tuo tuliaisia kenellekaan. Meilla olisi rakkaita lapsia lahipiirissa akkia laskettuna lahemmas kaksikymmenta, eika niin paljon tuliaisia mahdu yhteen matkalaukkuun meidan omien kamppeiden kans. Joten tasapuolisuuden nimissa emme tuo mitaan kenellekaan. Valitukset paatoksesta voi osoittaa Finnairin Matkatavaroiden Painorajoituksista Vastaavalle Taholle Silmänisku Nyt, Heippa!