Olin aikonut eilen surauttaa pari vaippaa lisää, kun Paavolle tuli hoitaja pariksi tunniksi. No, koska minun työhuone on myös meidän vierashuone ja meille tulee loppuviikosta rakas ihana ystävä lapsineen kylään, päätinki siivota huoneen. Ja sain kerranki kuvia järjestyksessä olevasta huoneesta. Tässäpä niitäkin sitten tulee Hymy

Yleiskuva koko huoneesta. Tuohon pöydälle on tarkoitus laittaa pitkä helma, että tuo laatikko, joka sisältää kangasroskia, ja erittäin huonoksi todettu Ikean tuoli jäis myös piiloon.

Näin sain myös kangaspakat suht siististi. Aikasemmin osa kankaista oli hyllyllä, sängyllä ja missä lie. Nyt suurimmat palat on kaikki tässä. Jee!!!

Niitä pienempiä kangaspalasia on sitten laatikkokaupalla, mutta nekin on näin sievästi nyt sängyn alla ja hahtuvahylly edessä pinossa.

 

Jä sänkykin on ihan sen näköinen, että siihen voi mennä nukkumaan. Vielä eilen aamulla se oli kangaspakkojen ja erilaisten muovipussinyssäköiden peitossa.

Tässä kakluuni, joka näkyy parissa edellisessä kuvassa. Meillä on alakerrassakin tällaiset ja näillä talo lämpiää. Ei tokikaan puilla, vaan kakluunien sisään rakennetuilla sähkövastuksilla. Nämä on minusta aivan ihanat, ja olivat yksi syy, miksi ihastuin tähän taloon niin kovasti ensi silmäyksellä viime kesänä Nauru

Myös tälle hyllylle tuli tyhjää tilaa järjestelyn seurauksena. Vaippapinot on vähän huvenneet, mutta nyt on tilaa ommella uutta :)

Totesin myös, että kirjoja ei voi hankkia enää yhtään, kun eivät mahdu hyllyyn Kieli ulkona Pari opusta jouduin jo sijoittamaan muualle.

Oon tositosi tyytyväinen itseeni, että sain aikaiseksi viimein siivota huoneen. Tänään me lähdetään loppuviikoks mummolaan pojan kans ja sitten ku tullaan, meillä on jo "vieraat" mukana, jotka ei ole kyllä yhtään vieraita :) Loppuviikon täällä lienee siis aika hiljasta, vaikka on meillä siellä mummon (eli minun äitin) luonaki kone, mutta tunnetusti en jaksa siellä konetta aukoa. Nautin vain, ku on hoitoapua ja lueskelen ja lepäilen, minkä ehdin. Ja tietty ku mennään täältä "maalta" kaupunkiin, niin ohjelmaa on muutenki enemmän. Ainaki kirppikset pitää päästä kaivamaan, jos vaikka löytyis jotain tuunattavaa, ihan ku entiset ei riittäis Nauru Joten seuraavat päivitykset luvassa varmaan ens viikolla. Tai joskus.