Nyt sain kuvattua nuo edellisen postauksen vaatteet päälle puettuna ja hyvin sopivat. Housujen vyötärö on vähän reilu niinku arvelin, mutta pysyy tuolla paidan helman alla aivan hyvin. Tyytyväinen olen ja niin tuntuu olevan pieni ystäväkin.

1238668211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

*muoks* tuo tuossa kädessä on katosta roikkuva keinu, ei mikään laatikko, jolla tähtäillään äitiä Nauru

1238668253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voitteko kuvitella, että nämä on ihan ensimmäiset vaatteet, mitä olen pojalle ite tehnyt. Viime talvena sillä oli tosin yks mun tekemä haalarinkuvatus, mutta seki oli omassa käytössä vain, koska siitä tuli niin suhru, ettei viittiny kellekään muulle antaa. Viimein olen siis kumonnut meidän osalta sanonnan "suutarin lapsilla ei ole kenkiä". Jospa näitä joskus valmistuis enemmänki...

No, ei ainakaan tänään, sillä tämä päivä on omistettu vaippatehtailulle. Aamupäivällä meillä oli kylässä Aapo-kaveri äitinsä kanssa ja minä karkasin surruuttamaan sillä välin, kun muut olivat ulkona. Sain neljä vaippaa valmiiksi, ne oli tosin jo valmiiksi leikattu. Nyt sitten raahasin kangaspinot työhuoneesta keittiöön, että voin leikellä lisää vaippoja nyt päikkäriaikaan, jos vain tältä plokkailultani satun ehtimään :)

Eilen illalla heti tuon postauksen jälkeen poika parahti huutamaan, vaikka oli siis jo nukkumassa. Kipitin sitten yläkertaan katsomaan, mikä hätänä. Ei se parkanen ollu edes herännyt, vaan siellä naama tyynyssä itki lohduttomasta eikä meinannu rauhottua edes syliin. Ja hieroi korvaa kovasti! Loppuyö oli sitten kovinkovin rauhaton. Voisko tämä olla vain sellasta vuoden ikäisen kiukuttelua ja rauhattomuutta, josta AnniP kertoi kommentissaan, vai pitääkö sinne lääkäriin lähteä uudestaan? Siitä on nyt viikko ku käytiin ja sillon ei ollu mitään, ainakaan sen lääkärin mukaan. Joskus oon kyllä kuullu käyneen niin, että joku lääkäri on kattonu korvat terveeksi ja toinen on nähny tulehduksen... Hankalaa!! Tosin tänä aamuna/päivänä kaveri on sitten ollut ihan iloinen ja tyytyväinen. Otapa siitä selvää. Saattohan tuo tietysti nähdä vaikka painajaisia yöllä ja parkua sitä.

Tässäpä mietin myös, että ehtiiköhän ne serkut tulla meille vielä kylään ennen huhtikuun hulinoita... Kun sellaisesta oli puhetta, mutta vähiin käy aika, kun pääsiäinen on jo ens viikolla ja sitten seuraavana viikonloppuna me lähdetään sinne Helsinkiin ja sitten on jo se hulinaviikonloppu. Toki, ens viikolla alkuviikoksi vois tulla, tai sitten heti pääsiäisltä pariksi päiväksi. Tai sitten sillä hulinaviikolla alkuviikoksi... Vastausta jäädään odottamaan. Vai joko ne pakkaa muuttoautoa? Viaton

No, tulihan tätä taas. Nyt syön jotain ja alan saksimaan vaippoja. Ihanaa torstaita Sulle!