Tänään pääsin taas "sorvin ääreen" ja sain surauteltua rahin päällisen, jonka ystäväni oli pyytänyt tekemään jo jonkin aikaa sitten. Alunperin oli tarkotus tehdä tämä jostain Marimekko-kuosista, joita mulla on varastossaki aikamoiset läjät. Mutta eilisellä Eurokangas-vierailulla tämä Sammakkoprinssi loikkasi silmille ja marimekot unohtui. Superherkullinen kuosi minusta, ja kotimainen ja edullinenkin. Toivottavasti kestää käytössä, ainaki tuntui ihan napakalta ja vähän jopa likaa hylkivältä.

Yhdellä sivulla on vetskari ja alalaidat jatkuvat rahin alle. Päällinen pysyy siis aika napakasti paikallaan, ainaki ajatus olis sellainen. Valokuvausta saisin tosin harjoitella vielä paljon paljon enemmän, että saisin näihin kuviin jotain tolkkua :) No, kaikki aikanaan.

Sain muuten Hilcolta uuden kangaskuorman, jos kiinnostaa, käy tuolla mun Kaupassa, johon on linkki tuossa oikella. Oli ainaki omasta mielestäni ihania kevätkankaita. Kunhan vain ehdin niistä jotain tekemään. Onneksi sain tämän rahin tänään tehtyä, saan ruksittaa edes yhden työn pois tekemättömien listalta. Mutta eipä sillä että valittaisin, se on hyvä homma, että töitä riittää.

Oli kai mulla jotaki muutaki mielen päällä, mutta meni taas niin myöhään tämä plokkailu, että en mie jaksa ajatella enää mitään. Iltapalalle ja hetkeksi puikkoja heiluttamaan. Aamulla herätys lienee taas kuuden pintaan, joten parasta varmaan mennä myös ajoissa nukkumaan. Kiva kun kävit, jätähän kommenttia kans Hymy