Hurahdin ihan täysin tekemään näitä imetyspaitoja, voisin tehdä vieläkin lisää... Mutta toisaalta, jos homma sujuu yhtä hyvin kuin viimeksi, niin käytän näitä sitten vuoden putkeen, joten kyllä kai niitä saa hyvällä omatunnolla tehdäkin?? :)

Tästä tuli tällainen retrohenkinen, vaikka en sitä kangaspakasta osannut vielä nähdä. Mutta sitten valmis tuotos oli aika retro, ja minusta tosi ihana, oon varsin tyytyväinen.

1267284609_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hihan mittaa vähän lyhensin ja lisäsin tuollaisen pitkän resorin, joka on viskoosielastaania. Kauluksessa samaa kangasta kaitaleena. Helmaan lisäsin vähän mittaa edelliseen verrattuna.

1267284562_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän kankaan kans olis voinut laittaa resoriksi myös pinkkiä, valkoista, keltaista tai turkoosia, niitä kaikkia tuosta kukkamerestä löytyy. Paidan ilme ois varmaan kovin erilainen, jos violetin sijaan ois laittanut vaikka sitä turkoosia. Yhtä kaikki, tyytyväinen.

Tämä pusero pääsi sitten mukaan myös tänään pakkaamaani sairaalakassiin, jonka viimein sain siis laitettua ovisuuhun odottamaan. Johan olenkin aikonut laittaa sen jo ainakin kolme viikkoa... mutta mitä sitä turhaa hätäilemään Nauru Eihän laskettu aika ollut vasta kuin eilen! Tänään Paavo meni mummilaan kylään ja mie arvoin itekseni, että ompelenko jotain lisää vai touhuanko muuta. Ja päätin hoitaa laukun pakkaamisen (sekä itelle että vauvalle) ensin alta pois. Ja sitten tein tilaa vauvan vaipoille ja muille tärkeille vessaan, ettei niitä tarvi joka kerta juosta makuuhuoneesta yläkerrasta saakka. Lisäksi kaivoin varastosta myös turvakaukalon ja siihen kaikki pehmusteet ja jalustan. Sitten kun vielä Heli pyörähti kylässä päivällä niin ompelut unohtuivat tältä päivältä, nyt en enää viitsi alkaa, kun kohta se poika kuitenkin kotiutuu ja haluaa sitten äitin huomion oltuaan poissa koko päivän.

Eikä mulla kovin tähdellisiä ompeluja olekaan mielessä. Tai ne tärkeimmät on tullut tehtyä, mutta ainahan sitä jotain voi keksiä lisää. Vauvalle vois tehdä niitä bodeja ja potkareita, ehkä villakuoriakin, ja Paavolle yöppärin ja paitoja ja housuja, ja oikeastaan itelle vaikka pari venyvää, paukkuvaa hametta sille ajalle, kun vielä omat vanhat ei mahdu päälle. Mulla on yks oikein mukavan mallinen trikoohame, mutta vähän kulahtanut jo, siitä vois ottaa mallia... Että ois tuota tekemistä sitten kuitenkin.  Toisaalta, kovin suuria ei kannattane aloittaa, sen verta erikoista paineen tunnetta on ollut eilisestä lähtien, että ei tässä varmaan ihan hirveän kauaa enää ihmetellä kotosalla... *toiveajattelua* Kieli ulkona