Ihana rakas ystäväni, joka saapui meille perjantaina pitkän odotuksen jälkeen, innostui myös leipomaan meille laskiaispullat!! Jotka minä itse täytin (mie en koskaan leivo mitään, ainakaan tähän asti en ole leiponu)!! Tässä ne on, jos et muuten usko Nauru

Sisällä niissä on makeaa kermavaahtoa ja MANTELIMASSAA, josta yleensä ei tykkää kukaan, mutta me tykätään, nam! Sitten kun lasten päikkäriaikaan oli tuhottu tarpeeksi pullaa, piti lähteä pulkkamäkeen, ettei vallan pääse lihomaan, enempää ku on jo ehtiny.

Ja ulkona Paavosta tuli tällainen omppuposki. Oli oikein mukavaa ja ihanaa. Meidän oli tarkotus myös syödä itsetehtyä hernekeittoa laskiaisen kunniaksi, mutta koska unohdin laittaa herneet likoon lauantaina, me syödään sitä sitten huomenna. Koska huomennakin on laskiainen!

Illalla oli pakko kuvata, kun Paavo hoiti taas meidän pikkuvieraita niin reippaana. Olin vähän jännittäny, että miten käy kun tulee vauvoja taloon. Ei käyny huonostikaan. Poika on nimittäin halannut ja pusannut ja silittänyt vauvoja koko ajan, vaikka välillä on silmä välttänytkin. Tuttia kaveri laittaa suuhun, jos pienet meinaa itkemään ja välillä itkee vähän myötätunnosta itsekin Itku Olin pelännyt, että poikaa jotuu vahtimaan koko ajan, että se yrittää polkea vauvoja sormille ja repiä silmistä ja heittää roskalaatikkoon. Mistä ihmeestä äitin päähän näin kamalia on tullut? Mitä se oikein minusta kertoo!? Ihana lapsi mulla kuitenki! Näillä on muuten kaikilla minun tekemät vaipat päällään... ihan vain btw :)

Ja tässä pikkurinsessoilla on minun ompelemat mekot, jotka ovat muuttuneet viime aikoina enemmän tunikoiksi, kun tytöille on tullut lisää pituutta. Malli on ihan perusmekko, ruskea trikoota ja oranssi velouria, nepit olalla ja pukea voi joko alakautta tai pään yli. Tähän kun laittaa housut alle, niin nuo menee vielä pitkään, kun yläosa on kuitenki ihan reilunkokoinen.

Nyt minusta tuntuu, että päivä alkaa olla jo vähän liian pitkä, ajatus ryppyilee ja rivit hyppii. Joten tämä on tässä tältä erää, palataan toisena päivänä :)