niin on kaks viikkoa kulunut ja meidän ihanaiset vieraat lähteneet, tai viety takaisin sinne mistä haettiin :) me oltiin itekki pojan kans mummolassa pari päivää ja tänään sitten tultiin takas kotiin "normaaliin elämään". on ollut täällä plokissa ja käsitöissä hiljasempaa, mutta tästä se taas lähtee... on mulla yhdet säärystimet valmiina ja niille lapaset peukkuja vailla, ehkä saan jo huomenna ne kuvattua. ja neuletunikan alotin kans, saa nähdä koska se ehtii valmiiksi. mekko, pusero, kassi ja rahin päällinen on tilauslistalla, ja oli siinä jotain muutaki. joten tekemistä riittää kyllä. ja oon tosi puheessa näiden kuluneen kahden viikon aikanaki ommellu parit vaipat ja kutonu ja lanoliinittanu hahtuvapöksyjä, mutta taidan jättää nuo vaippa-asiat suosiolla tuonne mun kauppaan ja esitellä täällä muita tuotoksia ja asioita.

tänään oli kans tehopäivä- kävi nimittäin niin, että ku tultiin kotiin parin päivän jälkeen, totesin, että täällähän haisee pahalle. siivouspäivähän siitä seuras. imuron, pyyhin pölyt, luutusin lattiat ja järjestin tavarat paikoilleen, no ei tosin tuossa järjestyksessä. ja kun se urakka oli valmis, menin vielä pihalle kaivamaan jäähtynyttä kompostia, joka oli jäädyttäny tyhjennysluukun umpeen. kaatelin kuumaa vettä luukkuun, että sain auki sen ja tyhjensin alakautta liian märkää massaa pois, että homma alkais taas luistaa. en mie siis tokikaan ole laskotellu. vaikka oisko sekään välillä pahasta?

no, palaan toisena päivänä. piti vain tulla sen verran kertomaan, että en mie tätä ihanaa uutta harrastusta ole unohtanu, on vain ollu muuta touhua Kieli ulkona