Tänään soitti yks vanha kaveri, että saisko tulla kahville ja sattuisko mulla olemaan valmiina mitään hattua tai laukkua tai muuta, josta kakskymmentä täyttävä boheemisisko vois tykätä. No, kylään sai tulla ja yritin miettiä jotain valmista. Mutta ei oikein ollut mitään, ainakaan boheemille siskolle sopivaa. Niinpä se sitten piti valmistaa. Koska tämän siskon lempikoru on nykyään huovutettu kaulakoru niin ajattelin, että tämä vois miellyttää...

Eli tämmöinen ranneke syntyi, lankana Mamboa ja kukat jotain jämää, ehkä 7veikkaa. Oli tosi nopea ja helppo tehä, heti mielessä raksutteli, että näitä vois tehdä joskus lisääkin.

Kiinnitykseksi kaivelin kätköistä tuollaiset sydännapit, jotka sopi väreiltään tuohon vihreään kukkavarteen. Toisaalta keltaiset, vanhat pappamallin nahkanapit olis ollu vielä kivemmat, mutta kun ei sattunu löytymään. Nämäki silti aivan hyvät. Napeille tein kahdet lävet, kun en tiiä minkälainen rimpparanne se tyttönen on Hymy Mulle ja tälle käsimallina toimineelle ystävälle tuo isompi koko oli sopiva, mutta onpa kuitenki vara säätää kokoa.

Kukkavarsi ketjupistoilla ja kukat itsessään virkattu perussilmukoista ja puolipylväistä. Oli kiva tehdä kerranki jotain mikä tulee valmiiksi hetkessä. Yleensä tulee tehtyä aina isompia juttuja, tai sitten yhtä ja samaa (kuten villapöksyjä) monta kerralla ja jätettyä sitten päättelyt ja muut huolittelut kaikista yhdelle kerralle. Seuraavaksi kai laitan puikot heilumaan taas niiden pöksyjen kans, sillä seuraavat vaippahulinat lähestyy ja siellä ois kiva olla paljon kaikkea näytillä.

Tällaista meille tänään. Nyt taidan tiirailla eilisen Satuhäät (kun tuo Tartu mikkiin on tällä kertaa näin surkea) ja sitten kiivetä yläkertaan poikasen viereen nukkumaan, että jaksetaan taas huomenna heilua. Hyvää yötä!