Me palattiin kotiin tänään mummolasta, ja mukana tuli iso läjä kukkaruukkuja, siemeniä, taimimultaa ja muuta asiaan kuuluvaa. Hankin myös muutaman uuden huonekasvin entisten kuolleiden tilalle ja päätin, että jos nämäki kuolee, en enää ikinä osta kasveja muuta ku ruuaksi. Esikkoihin ja krookukseen vaihdoin jo mullat, kukkimattomat vein suihkuun ja niiden multa vaihdetaan huomenna.

Ostin myös kaks sellasta isoa laatikkoa, joihin saa paljon eri kasveja ja yrttejä erikasvatukseen sisälle. Viikonlopun aikana olis ajatus laittaa niihin basilikat, persiljat, tomaatit ja muut kasvamaan. Sitten joskus toukokuun lopulla ehkä siirrän ne tuonne kasvimaahan. Vitsi, miten hauskaa innostua jostain uudesta näin. Toki voi olla, ettei mikään kasva ja kaikki menee pilalle, mutta oonpahan kokeillu. Jännittävä asia on myös nähdä, mitä tuolla pihalla jo kasvaa. Me kun muutettiin vasta elokuussa niin en osaa sanoa, miltä piha näyttää alkukesällä.

Jälleen kerran toivoisin niitä tunteja vuorokauteen lisää... Onneksi osaan kuitenki jokseenki hyväksyä sen tosiseikan, että mulla on ja tulee aina olemaan enemmän ideoita kuin aikaa toteuttaa niitä. On ihanaa edes suunnitella. Laitan varmaan viikonlopun aikana kuvia istutuksista Hymy Ja oletettavasti saan yhden neuletunikan valmiiksi, joten sekin pääsee myös tänne plokiin. Haaveena olis ehtiä myös ommella viikonloppuna, mutta taitaa taas käydä niin, että maanantai koittaa ennenku ehdin tehdä näistä edes puolet! Palataan taas.