Vihdoin on koittanut se päivä, kun saa sanoa, että "huomenna me lähdetään". Tosin tämä päivä on ollut aika surkea, eikä se oikeastaan vieläkään ole ohi... Mulla nimittäin on pari tilausta, jotka olin aikonu hoitaa ennen lomaa. No, toiseen ei tullu materiaalit ajallaan, tai siis paketti on kirjautunu meille postiin tänään iltapäivällä vaikka tilauksen tein melkein kaks viikkoa sitten. En todellakaan ehtiny tänään edes hakea mokomaa pakettia. Toinen tilaus on seitsemän laukkua, kaksi isompaa ja viisi pienempää, joista pienet ainakin oli tarkoitus olla nyt jo valmiit. Eihän siitä mitään tullu. Tein itekki kyllä virheitä. Ompelin liian lyhyet kahvat. Muutama sauma meni niin vinoon, että piti purkaa. Laitoin liian kireän kuminauhan taskunsuuhun niin että se veti koko laukun läjään. Mutta myös muuten oli vastatuulta: kone teki hyppytikkejä ja saumat sylttääntyi rumasti ilman syytä. Mutta suurin ongelma ilmeni vasta ihan lopuksi. Aioin laittaa ulkotaskujen suuhun nepit ja junksauttelin naaraskappaleet jo kiinni. Ja sitten huomasin, että urosleuat puuttuu!!! Eikä löydy mistään!! Ja oon luvannu, että laukut saa huomenna.

Lisäksi matkalaukut on kokonaan pakkaamatta. Ajattelin, että teen ensin työt ja keskityn sitten pakkaamaan. Ja koska työt ei ole tulleet valmiiksi, myöskään mikään muu ei ole valmistunut! Joten täytynee lopettaa tämä kirjoittaminen ja toivoa, että tämä pieni tauko on tuonut mulle päähän ajatuksen siitä, missä se pressileuka lymyää.

Oli miten oli, huomenna tähän aikaan me ollaan jo perillä hotellissa. Tai ainaki ollaan jossain matkalla eikä ollenkaan kotona murehtimassa. Siispä, Ihanaa, Aurinkoista Toukokuuta! Tapaamme jälleen Kesäkuun Alussa CoolCoolCool