No niin, pitkällisen pähkäilyn jälkeen tein ratkaisun, joka muotoutui vielä toteutusvaiheessa. Ilmaisin itseäni vähän huonosti tuossa edellisessä postauksessa, sillä ei ongelma ollut siinä, että miten saan tehtyä tästä kääntötakin vaan kiinnitys yleensä, kun ne isot napit ei sitten sopineetkaan kuvaan, tai oikeammin ne isot napinlävet. Ja se kääntömahdollisuus olis tullu siinä sivussa vainen. Mutta kuten monet epäilivätkin, en varmaankaan tulis tuota sinistä puolta kuitenkaan käyttämään, vaikka se mahdollista olis, sillä on tuo kuosi niin mukavainen.

Joka tapauksessa. Päätin laittaa nepit ja piilottaa ne isoilla ite päällystetyillä kangasnapeilla. No, koska nepit olivatkin aika sopivan väriset, ja olisivat jääneet ehkä pikkuisen kuitenki pilkottamaan nappien alta, lopputulos on sitten tässä:

1239536637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239536692_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oli ihan sattuman kauppa, että mulla oli tämän värisiä neppejä, mutta minusta ne katoaa tuohon kuosiin niin hyvin, ettei tarvi peittää. Ja jotkut huomiota herättävän isot napit ois saattaneet olla liikaa tälle kuosille. Vetoketju ois voinu olla pop, mutta ku ei sattunu olemaan varastossa ja piti saada valmiiksi heti :) Tarrakin olis ollu helppo, mutta sitten ajattelin, että hienostelutakkia voidaan käyttää hienostelumekon kanssa, johon tarra saattaa tarttua ja sitten harmittaa. Nythän tähän tuli myös se kääntömahdollisuus, vaikka en mie sitä varmaan oikeasti tule hyödyntämään.

Yön aikana hengarissa roikkuessaan myös tuo takalaskos on asettunu paremmin ja nyt kun vielä sen kunnolla prässään niin sekin taitaa olla hyvä ilman kummempia toimenpiteitä. Eli loppu hyvin kuitenkin. Kiitos kaikille kommenteista, aloin itekki uskoa, että hyvä se on, vaikka eilen vielä tuntui muulta.

Nyt taidan lähteä ulkoiluttamaan poikasta ja uutta takkia. Mukavaa päivää Hymy